Seg dag!

Publicerat 2011-10-24 Kl 15:31:20 | Jonna - Bilder på Mig | 0 Kommentarer

Idag har det varit en riktigt seg dag, inte så att tiden har gått sakta, tvärt om, men jag har inte gjort någonting alls känns det som! Jobbade 8-12, sen gick jag hem och har väl suttit här sedan dess!

Innan Dennis kommer hem ska jag plocka undan lite saker, diska och laga mat.

Sen ska vi in till staden så jag ÄNTLIGEN kan införskaffa mig en väska (jag går runt och håller i min plånbok och lägger bort den lite här och var, som tag-själv-lagret på IKEA, ej nice) plus att jag ska införskaffa mig ett par lite mörkare jeans som SITTER BRA!

Jag har nog aldrig haft ett par jeans som sitter riktigt som dom ska, jag har varit lite för lat när jag har provat ut dem så jag har inte orkat letat upp dom där riktigt nice jeansen. Dom är antingen för små så jag inte får upp dom riktigt helt (grenen sitter 3cm längre ner än de ska) eller så är dom alldeles för stora så dom säckar ihop sig när jag rör på mig och det ser ut som om jag har blöja.. NÄ nu får det vara slut med det! :D Ett par riktigt bra jeans för inte allt för mycket pengar borde jag väl kunna hitta?


Och jag avslutar med en nytagen bild på mig själv. Tjock och glad!


En till!

Publicerat 2011-10-23 Kl 15:11:23 | Kreativitet - Photoshop | 0 Kommentarer

Jag som skulle städa hela lägenheten och diska innan Dennis kommer hem... Hur ska jag hinna det :O Jag har ju suttit och gjort denna :O



Victorian Beauty - Stockfoto: La-Esmeralda-Stock


Beautyretouch!

Publicerat 2011-10-23 Kl 13:20:54 | Kreativitet - Photoshop | 0 Kommentarer

Tyckte att det var dags att öppna upp kategorin Photoshop. Jag tänkte lägga upp mina 2 senaste bilder, men jag letar hela tiden efter nya bilder att kunna sätta min personliga touch på! :)


African Queen - Stockfoto: XxSaraiyu-StockxX


Blue Punk - Stockfoto: nothingreal0

De flesta bilder jag redigerar är Stockfoton från DeviantART. Man måste kolla igenom reglerna för bilderna noga och dom flesta brukar vilja ha sin länk i samband med bilden och att man frågar innan man använder den utanför DevinantART.

Ricinolja - Leverans 26-28 Oktober

Publicerat 2011-10-22 Kl 23:54:19 | Vardag - Ricinolja | 0 Kommentarer

Som rubriken då lyder har jag beställt hem Ricinolja.

För er som har hört namnet förut så JA, det är laxermedel MEN det har visats påverka växtkraften på hår. Här är Grön Gåva's beskrivning på produkten: "En fet olja som utvinns ur ricinfrön. Har traditionellt används som laxeringsmedel. Upptas dåligt av huden, därför bra att ha i hår, massageoljor, läppstift och rengöringsprodukter".

Jag har inte hittat någon butik som skriver om att det kan användas för hårväxt men efter lite efterforskning verkar det vara en hel del som har testat denna produkten för håret och för dom flesta personerna har det fungerat.

Jag kommer få hem oljan någon gång i slutet av nästa vecka och ska då använda det 3 gånger i veckan under 2 veckor för att se ifall det ger något resultat!

Givetvis kommer det komma upp före-/efterbilder så ni själva får bedömma ifall ni tycker att det blivit någon skillnad.

Nu bjuder jag på en bild!




Julmys

Publicerat 2011-10-17 Kl 13:00:31 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte!!!

Jag känner sådant här julmys hela tiden, och då menar jag hela tiden.. vill bara att det ska komma lite mysig snö, INTE FÖR KALLT, sen massa fina belysningar överallt och sitta inne i värmen och dricka varmt te. Göra iordning lägenheten med en massa ljus, mysiga plädar och juliga saker.

MEN jag får väl vänta, det är ju i alla fall 1 månad (nästan) kvar innan det ens är December.. suck!

Aja får väl nöja mig med att titta på alla fina saker på internet/butikerna.






Vi har i alla fall fått vårat internet idag. Men nu måste jag göra mig iordning.. jobb 14-19!


17 Oktober...

Publicerat 2011-10-15 Kl 18:41:27 | Vardag - Övrigt | 1 Kommentarer

...är vi lovade att få vårat internet som vi har väntat på alldeles för länge nu!

Får vi inte det kan jag säga att så fort jag hör namnet Telia ska jag säga vartenda fula ord jag vet och lite till!!! (vilket hot va!?)

Lilla Tussen Frasse!

Publicerat 2011-10-04 Kl 21:24:32 | Vardag - Katterna | 1 Kommentarer

Eftersom internet fortfarande strular sitter jag på ett mobilt bredband nu som inte är så snabbt men jag kan i alla fall skriva några rader.

Jag jobbar nu veckan ut, vet inte vad som händer i helgen, men det visar sig väl.

I helgen var Ylva här vilket var myspys, vi åt, och åt och fortsatte äta tills vi faktiskt inte orkade göra någonting alls! Vi drog till staden (Jönköping en snabbis, men sen åkte vi hem för att äta mer) :D HAHA!


Nu kommer det lite bilder på Frasse Tuss och Pisse Nisse :D :D :D









Testar att mobilblogga

Publicerat 2011-10-03 Kl 15:20:58 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Vet inte alls hur detta kommer att se ut, eftersom jag inte har "riktigt" internet.

Tänk att det ska ta så lång tid att få internet... Riktigt dåligt!

För er som inte vet det så hämtade jag en ny liten KisseMisse i torsdags som heter Frasse och är av samma sort som Nisse fast grå (egentligen heter det blå, men han är grå i pälsen)..

Dom har precis blivit sams och brukar ligga tillsammans när dom sover. Och idag har Nisse blivit kastrerad så han borde bli lugnare med :)


Imorgon är det kanelbullens dag så det betyder jobb då det skall bakas 1600 kanelbullar dom ska ut i butikerna. kommer nog vara rätt mycket folk!


Nu ska jag kika tv och mysa med katterna :D







RSS 2.0