Weekend

Publicerat 2012-04-28 Kl 22:22:07 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer



Denna helg har jag finbesök utav mamma och pappa som bor på Tokeryds Herrgård (vilket namn!) :D dom kom igår kväll och jag vet inte riktigt när dom åker hem, eller jo imorgon tror jag, fast dom kommer inte åka hem till Uppsala, eller? mja det är lite rörigt det där ^^



Idag jobbade jag 7-12 och mamma och pappa kom in och tog en fika sen när jag slutade så träffades vi på Kerstin Keramik, där det är en (observera EN) tjej som drejar olika saker i porslin. Mamma och pappa fick temuggar av mig i julklapp. Pappa fick en mugg i färg Solskensfrukost (Den gul/orange/gröna) och mamma en blå (såklart!) och hade bestäm sig för att införskaffa nya kaffekoppar. (dock hittade jag ingen bild på just dom!) Samt att jag och Dennis fick en löpare till vardagsrummet, fotar den senare, så det tackar jag för! :)



Efter det drog vi in till centrum i Jönköping och tittade lite i affärer. Vi gick in på InterSport för min mamma och pappa är världssnälla och tänkte köpa löparskor till mig nu när jag ska springa regelbundet (och jag springer i mina vanliga gåskor, ajabaja!). Så dom undersökte hur jag sprang, med hjälp av ett löpband och en kamera, för att se vad jag skulle behöva ha för löparsko. Hör och häpna så belastade jag fötterna väldigt neutralt, hade en ytterst liten vänsterbelastning å högerfoten men det var inget märkvärdigt alls sa han. Eftersom jag redan har Asics till innebandyn blev jag glad när han tog fram en sådan och även om den är sjukt ful (nej jag gillar inte rosa) så satt den helt otroligt perfekt! Så tack mamma och pappa! :D


Höjdpunkten på dagen var ändå när vi gick in i Sesamgallerian och skådade skyltdockorna i en av butikerna. Vi gick till och med in och berömde dom! Dom hade inte dom där typiska anorektiska skyltdockorna utan helt normalstora, inte tjocka, utan normalstora. Vilket var helt fantastiskt. Det såg så naturligt ut och kläderna satt helt perfekt på dockorna. Mäkta imponerad och glad över att någon i alla fall inser vilka sjuka mått det är på vanliga skyltdockor. (Visst det finns folk som ser ut så, med det är långt ifrån alla)



Håller ni inte med? ser inte detta väldigt hälsosamt ut?

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, det är ju trots allt en dag imorgon också, natti!

Ny design

Publicerat 2012-04-28 Kl 20:29:07 | Bloggen - Bloggdesign | 0 Kommentarer

Hej på er, jag har inte gått i ide jag har bara varit så sjukt less på min blogg samt att det har varit en massa saker utanför bloggandet och internet som har varit mer prioriterat, men nu är en ny design uppe och den känns lite mer Clean... i like!

Kanske kommer rulla på lite mer med inlägg nu efter det :)




Om ni inte ser någon skillnad tryck på knappen [F5] på tangentbordet för att uppdatera sidan! :)





RSS 2.0