Be Gorgeous Hairextensions!

Publicerat 2012-05-10 Kl 21:08:08 | Vardag - Smink & Hår | 0 Kommentarer

Idag har jag ÄNTLIGEN varit hos frissan (har väntat i 3 veckor!!) och satt i mitt löshår som är från Be Gorgeous. Det löshåret som jag har är med microringar som har ett inre av keratinvax för minsta möjliga slitage på det egna håret.

Efter lite research verkar det som att detta är det senaste av det senaste så jag är väl rätt "inne" just nu då!

Måste säga att jag redan avgudar detta håret och fästerna som nästan varken syns eller känns, stort plus för det! Det ska bara behövas tvättas lite för just nu är det sådär äckligt lent, och det passar ju inte mitt svinto ;)

Förebilden är gräslig, jag hatade allt med håret, färgen, längden, stilen.. ja allt! Nu har jag ny färg, mörkbrun (3), som jag verkligen gillar.. innan har jag haft svart (1) och svartbrun (1b) så detta är lite ljusare än vad jag är van vid men tack och lov mörkare än vad jag hade innan!

Så om ni ska göra hårförlängning så kan jag verkligen rekommendera Be Gorgeous! och tack till salong qauz och frisör Sanna!


Buss, Tåg och Lantligt Café

Publicerat 2012-05-08 Kl 18:56:57 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Ja precis som rubriken nästan nämner så har jag blivit med buss-/tågkort. Så nu ska jag vara hurtbulle och gå på mitt arbete (mellan Ica och posten). Jag räknade ut hemma hos Dennis mamma att jag idag har gått ca 5km vardagsmotion och det tycker jag är helt okej!

Dock skulle jag ha kollat upp det där mer olika kort lite närmare (jag fixade ett sådant där man laddar på med pengar). Då jag reser för 52kr tur och retur varje dag till jobbet med det jag har nu. Hade jag istället köpt ett 20-dagars kort (Man får åka hur många gånger man vill per dag och det är inte iföljd utan om jag inte åker en dag så "dras ingen dag") så hade jag kommit undan med 810kr tror jag det var. Istället för minst 1000kr som det blir när jag har detta då jag även kommer åka ner till Jönköping då jag hjäper Dennis mamma.

Det är lätt att vara efterklok.



Sen har jag även varit inne på arbetsförmedlingens hemsida och hittade en annons för Cafébiträde på ett helt underbart Café vid en sjö. Jag blev helt fast när jag klickade mig in på deras hemsida och läste om deras Café.

Lantligt, nära natur och en sjö och djur, behöver jag säga mer!? Klicka på bilden för att komma till deras hemsida!


Jobbet avser heltid (eller om annat önskas) jun-aug samt helger i september, vilket låter helt okej ;)


Oscar & Roger

Publicerat 2012-05-08 Kl 18:36:29 | Video - Videoblogg | 0 Kommentarer

För det första tänker jag lägga upp en inlägg från Oscar & Roger som jag och Ylva träffade i helgen!





Riktigt trevliga typer det där ;)


Valborg och glada kor!

Publicerat 2012-05-02 Kl 20:03:50 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Då var årets valborg över och jag firade INTE i Uppsala, det kändes ganska så konstigt men skönt ändå att det var rätt lugnt. Vi drog in till Stadsparken här i Jönköping för att se majbrasa och lyssna lite på musik. Dock var brasan en flopp men när vi ställde oss på kanten av stadsparken (uppe på ett berg) såg vi långt bort att det var en väldans eld. Jag och Dennis drog dit och fick det lite mysigt i alla fall :D majbrasor är myspys!



På kvällen ställde vi sedan klockan på 07.00 för att dagen efter (1 maj) åka till Reftele för att titta på kosläpp! Det är faktiskt väldigt kul att se det plus att det var intressand då dom hade en sådan där maskin som korna går till själva när dom vill bli mjölkade. Jag, Dennis, Björn och Camilla var nog dom enda ungdommarna där bland alla småbarnsfamiljer men vi fick ganska bra bilder även om vi fick armbåga oss fram ;)









Annars har det inte hänt speciellt mycket, men jag har blivit förkyld, dock måste jag jobba ändå vilket känns jobbigt :( men men.. nu ska jag kika lite tv och äta lite kefir med müsly! omnom





RSS 2.0