Julmys på väg!

Publicerat 2011-11-24 Kl 22:06:33 | Vardag - Övrigt | 1 Kommentarer

Idag åkte jag och Dennis till Ica Maxi för att storhandla, och det bästa med Maxi är att det inte bara finns mat där :D Weeeei!!

Vi köpte en halmbock, ett halmhjärta i samma stil till dörren, en ljusstake till datorrummet, en röd duk till köket, en julig kökshandduk, en liten söt tomte, grönt "fluff" till altanen och tillhörande LEDslinga :)

Nu skall vi bara montera det på altanen och sätta upp julstjärnan i fönstret så är vi i princip klara :D


Maybe it's Maybelline, Maybe it's Photoshop..

Publicerat 2011-11-24 Kl 13:20:52 | Kreativitet - Photoshop | 0 Kommentarer

Tänkte även bjuda på några av mina senaste verk. Photoshop is my friend!





Lite Finare

Publicerat 2011-11-24 Kl 13:16:09 | Kreativitet - Nikon D5000 | 0 Kommentarer

Eftersom jag inte har så mycket annat att göra kan jag lägga upp lite bilder som tillhör dom lite finare bilderna.








Darriga armar!

Publicerat 2011-11-20 Kl 14:32:21 | Vardag - Träning | 1 Kommentarer

Imorgon kommer säkert armarna må som dom förtjänat!

Körde nämligen helt slut på dom idag. Börjar på den tyngsta vikten jag klarar minst 10 repetitioner på. Sen efter jag inte orkar göra fler, går jag ner ett snäpp med vikterna och kör så mycket jag orkar på den vikten och sedan fortsätter jag så tills det bara är själva "stången" kvar.

Snacka om att man känner sig klen när man orkar göra max 2 repetitioner på 5kg haha! jobbigt ;)

Efter träningen drog jag i mig en shake och 2 ägg med kaviar och 1 frukt.

Denna dagen känns mycket bättre än igår, för då åt jag bara godis :D :D


Tjött Misse !!

Publicerat 2011-11-17 Kl 21:24:51 | Vardag - Katterna | 0 Kommentarer

För några dagar sedan fotade jag både Nisse och Frasse. Efter ett tag blev Frasse lite trött av att vara i centrum och bestämde sig för att visa sina fina gaddar! :D



 

På Nisse fick jag tyvärr ingen bra bild. Så sjukt svårt att fota en svart blank katt -.- Vi får väl se om jag lyckas bättre nästa gång! :)

 


Sportlife

Publicerat 2011-11-10 Kl 11:59:39 | Vardag - Träning | 0 Kommentarer

Tänkte passa på att blogga om en till sak när jag ändå är på G!

Jag har fått sådan grym inspiration a en tjej jag läste om på Aftonbladet, jag kan också! och det viktigaste av allt jag VILL!


Dennis och jag har länge pratat om att vi ska leva sunt och träna på gym. Det har inte riktigt blivit av förens nu, nu ska vi göra det! Jag var på sportlife igår och fixade mitt gymkort, samt köpte nya träningskläder på intersporrt.




Den svarta toppen valde jag såklart, man kan ju inte vara färggrann ;)

Sen igår runt kl. 18 åkte jag och Dennis iväg på vårat första träningspass, riktigt skönt var det. Eftersom jag inte har gymmat på länge blev jag helt entusiastisk när jag såg alla maskiner och började pilla på varje maskin tror jag. Men det märks idag att jag för det mesta körde ben/lår, för jag går lite snett!

Imorgon blir det av att dra dit igen och jag längtar redan! WOOHOO!

Ska börja äta bra frukost också. Kvarg (med hallonsmak, den naturella gick ICKE att äta som den var, usch!) och sedan någon frukt till, nu köpte jag bananer :)

Jag ska SLUTA äta onyttigt på vardagarna och försöka att inte dricka allt för mycket läsk även om jag var och köpte julmust idag, men hallåååååå det är ju så gott :D fast mjölk är också gott!

Over and Out!

The Weekend

Publicerat 2011-11-10 Kl 11:35:46 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Okej att jag är jätteseg på att blogga, men bättre sent än aldrig!



I helgen kom mor och far hit :D:D:D JÄTTEGLAD blev jag då och höll på att tappa allt när jag jobbade och insåg att dom stod i kön. Jag fick ta deras beställning och det hela gick väl bra, förutom att pappa missupfattat det där att en Kaffe Latte är mjölk med kaffe och inte kaffe med mjölk ;)

På kvällen drog jag och Dennis in till stan för att möta upp dom på deras hotell för att sedan gå och äta på restaurangen bredvid, Mäster Gudmunds Källare! Riktigt gott var det.
Jag åt först Toast Skagen för att sedan äta en riktigt fin medium rare Black and White och sedan bottna med en klicka vaniljglass med ljummen hjortronsylt. I like!



Kl 10 dagen efter drog jag och Dennis in till hotellet igen för att möta upp mor och far för en tur på staden och sedan gå hem till Dennis mamma och fika med henne och Dennis pappa. Gick väldigt bra även om vi bjöd bagaren på någon annans bakverk! :)

På eftermiddagen/kvällen kom dom hem till oss, vi bjöd på middag (köttgryta med pressad potatis) och dom fick äntligen träffa våra små busfrön Nisse och Frasse!

Det första dom gjorde när pappa hade satt sig i soffan var att lägga sig i hans knä. Tänk att pappa som inte "gillar" djur alltid blir deras "offer" :D

Frasse hittade i alla fall till mamma och värmen under hennes kofta :)



Efter en mysig kväll åkte dom sedan tillbaka till hotellet och tidigt dagen efter åkte dom tillbaka til Björklinge. Tänk va fort en helg går när man har roligt :(

Tack för en myspysig helg <3

Små katter och Höga höjder

Publicerat 2011-11-01 Kl 20:53:01 | Vardag - Katterna | 1 Kommentarer

Efter att vi har väntat i evigheter på att få hem vårat katträd tog vi (jag) saken i egna händer. Jag åkte till en gigantisk djuraffär (måste dit igen!) och köpte ett likadant som vi beställt och mailade dom att vi vill häva vårat köp.

Man ska inte behöva vänta 6 veckor på att få hem det!? Nej usch!

Märkte när jag började montera det att det var jävligt högt, trodde inte att det skulle vara så högt men Nisse verkar gilla att klättra hela vägen upp, dock kommer inte Nisse upp överallt utan han får växa lite till.

Vi ska upp med vägghyllor på väggarna som vi ska fästa lite tjockt rep på vid kortsidorna så dom kan hoppa emellan dom också, så blir det ännu mer att klättra på.

Jag tror att både jag, Dennis och katterna tyckte att detta var ett väldigt bra köp!



Anledningen till att jag fotade bordet också är för att duken är ny :D fick den för 79;- !!! Billigt är gott!

Halloween in Trollhättan

Publicerat 2011-11-01 Kl 20:40:16 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Nu i helgen tog jag en tripp till Trollhttan för at fira Halloween med my löwely Ylvert! :D

fredagen tog vi det lugnt, med 1,6 (!) kg godis, dock åt vi inte upp allt, det orkade vi inte ;) vilket ni kanske förstår. Roligast var han i kassan när han såg hur mycket det vägde. Han fick fram ett litet tyst "jösses".

Vi käkade på Donken, och sedan satt vi bara o snackade tills vi somnade (tror jag).

lördagen drog vi direkt till Uddevalla där Sandra fixade håret på Ylva, långt och jättefint :D sen drog vi hem för att käka mat och umgås med resten av gänget som skulle ut. (Jag, Ylva, Sandra, Mimmi, Emeli och Matilda). Jag orkar bara lägga upp bild på hur jag själv såg ut xD haha "Ego-Jonna". Dock Iphonebilder men det får duga! En "riktig" bild där jag visar färgen på linserna.





Som vanligt ser linser snyggare ut när man har större pupill, men lite svårt att fota i mörkt ljus :/ men men där är färgen i alla fall :D

Har en bild till på när jag har linser på mig, slänger upp den med!


söndagen slappade jag och Ylva och drog till överby för att fönstershoppa lite samt käka mat, omnomnom!



Aj löööw maj Ylvfjert! <3





RSS 2.0