Ljusare tider

Publicerat 2012-03-26 Kl 18:56:13 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Sommartid (igår va?) och varmare ute. Det gillar vi!

Igår var jag ute en sväng på promenad med Nisse och Frasse i en lekpark, dom börjar bli lite modigare men fortfarande är det VÄLDIGT mycket som är läskigt :P

Pratade med Ylva i telefon tidigare och hon sa att dom hade billiga jordgubbar på Ica, och självklart var jag tvungen att gå dit. Stämde bra det, 10kr per förpakning. Mycket bra! ;)

Nu ska jag se film sen kl. 20.30 är det dags för innebandy igen! Gött!


Ganska så mycket bättre!

Publicerat 2012-03-20 Kl 11:57:25 | Vardag - Övrigt | 4 Kommentarer

Just nu känns det som om livet är påväg att bli bättre igen.


Igår var jag på en intervju på ett företag som heter ISS. Det var DOM som kontaktade mig och ville ha mig på intervju (bara det fick mig väldigt glad). Jag var rätt så säker när jag kom in på intervjun eftersom det var ett städjobb och jag jobbat som det många gånger förr. Jag tycker att jag lyckades svara väldigt bra på deras frågor även om en del av dom var väldigt kniviga.

och JAG FICK JOBBET! :D

Provanställning på halvtid ca 1 månad nu (börjar den 10 april) och om jag sköter mig bra förlänger dom det plus att jag har goda möjligheter att få heltid som semestervikarie i sommar!

Ni anar inte hur glad jag är!

Jippie Wiihooo!

Bloggtorka!

Publicerat 2012-03-16 Kl 19:55:23 | Vardag - Övrigt | 0 Kommentarer

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga, men det händer så mycket just nu och jag har väldigt mycket att tänka på så det blir liksom inget bloggande.

Jag har panik över att jag inte får något jobb, jag var och träffade en tjej på Maxi idag för att lämna CV etc. och det gick åt helvete, fick hjärnsläpp och svarade helt jävla tokigt på frågor hon frågade så dom måste ha något fel om dom någon gång anställer mig.

Jag har slut på pengar, och då menar jag slut. Jag kommer knappt till jobbet imorgon på det lilla jag har..
Jag får lön på tisdag, men det lär väl knappt räcka till dom fasta kostnaderna jag har?

Nä just nu är det inge kul.

Jag blir nervös när jag tänker på att plugga i höst då jag vet att många kommer söka då det är dåligt med jobb och att det därför blir ännu svårare att komma in. Högskoleprovet ska jag skriva för andra gången nu sista mars och jag MÅSTE få minst 0.9 för att ha en säkert chans att komma in på programmet jag sökt till. Vilket gör mig sjuk nervös.

Nisse har sår på kroppen som han aldrig verkar bli av med. Frasse ska kastreras i mitten av April, men kommer jag ha råd med det?

Vecka 14 ska familjen upp till Sälen och jag och Dennis kanske ska följa med, men har jag råd att inte jobba även om det kanske handlar om EN dag?

Jag ska på intervju på måndag ang. ett städjobb. Får jag inte det får jag ännu mer panik.


... blö hö

Glassigt värre!

Publicerat 2012-03-04 Kl 20:58:38 | Ätbart - Desert | 0 Kommentarer

Idag när jag och Dennis var inne i centrum såg vi att dom hade öppnat upp godisbutiken/glassbaren igen, då den varit stängd för ombyggnad. Riktigt fräsht hade det blivit!

Dom hade börjat med en ny glassmeny SWEETME och vi var ju helt enkelt tvugna att prova ;) Jag valde den som hette Sweetme Cookie. Riktigt gott! Dock var vaniljen slut men då fick jag ta Pecannötkola istället och det gjorde inte mig någonting alls! :D

Så gillar ni glass och har svängarna förbi Jönköping är det ett måste! (Ligger i A6 gallerian jämte E4:an)







RSS 2.0